Kako se bliži vreme polaganja završnih i prijemnih ispita, organizujemo jednodnevni trening „Reši se treme!“ koji će voditi Srđan Đoković, sertifikovani međunarodni NLP trener. Na treningu će biti prikazane i prenete NLP tehnike i veštine kojima ćete veoma lako prevazići glavnu prepreku ka vašem uspehu – tremu.

Nisi jedini ili jedina. Mnogi ljudi se nekada mesecima ili godinama pripremaju za neki određeni događaj u životu. To može biti neki javni nastup, na primer pijaniste ili menadžera koji studiozno priprema neku prezentaciju, profesora koji priprema predavanje, ili učenika koji priprema završni ili prijemni ispit. 

PROBLEM NIJE U SAMOM DOGAĐAJU, VEĆ U NAŠOJ REAKCIJI NA ISTI!

I onda, kada dođe taj događaj, taj dan, taj sat kada trebaš samo potvrditi sav svoj trud i da samo staviš tačku na sve te pripreme koje si prošao i prošla, trema te parališe. Napravi ti haos u glavi. Potpuno te pomeri. A zašto bi bilo ko od vas dozvolio da do toga dođe, kada postoji jednostavan i lak način za prevazilaženje treme. 

KAKO SMO DOŠLI NA IDEJU ZA OVAJ TRENING?

U našem privatnom okruženju imamo dosta budućih i trenutnih srednjoškolaca i studenata. U razgovorima sa njima došli smo do zaključka da je većini najveći problem trema. Nje se najviše plaše, a za to zaista nema razloga. Trema ih prati, ne samo na prijemnim ispitima, već i kasnije, i što se više trude i više vremena ulažu u svoje pripreme, ta trema im nekako biva sve jača. Zato smo došli na ideju da prilagodimo trening kojim ciljano radimo na prevazilaženju treme. Kako je probni trening dao zaista odlične rezultate, odlučili smo da organizujemo i šire. Najvažnije od svega jeste to što se te naučene veštine i tehnike mogu koristiti ne samo sada, već čitavog života. Treme se rešavaš trajno, ne jednokratno.

ZAŠTO JE TEBI POTREBAN OVAJ TRENING?

Danas se pripremaš za prijemni, sutra za ispite. Jednoga dana ćeš zbog potrebe posla imati neki javni nastup, manjeg ili većeg opsega. Čitavog života imamo situacije u kojima trebamo istupiti pred nepoznate ljude i prikazati sebe u naajboljem svetlu. Na razgovoru za posao, na prezentaciji, pregovorima, pa čak i neki značajniji večernji izlazak može dovesti do pojave određenog stepena treme. Eto zato ti je potreban ovaj trening. Da uvek i u svakoj važnoj situaciji budeš 110% siguran ili sigurna u sebe.

ZA 5 SATI TRENINGA NAUČIĆEŠ DA:

-budeš 110% siguran ili sigurna u sebe
-primenom NLP tehnika potpuno anuliraš tremu
-sebe dovedeš u potpuno mirno stanje što ti garantuje maksimalnu efikasnost i uspeh

Trening traje 5 sati. Dobijaš konkretnu veštinu kako da prevaziđeš osećaj treme i svom ispitu pristupiš samouvereno i opušteno. Baš onako kako treba.

Trening će biti održan 5.maja 2018.godine, sa početkom u 10h.

Mesta su ograničena i prijave obavezne. Može putem e-maila: nlp-trener@srdjandjokovic.rs, preko mesingera ili porukom u direct. A ako ti je jednostavnije, pozovi telefonom na 063/306-747.

Cena za buduće srednjoškolce i studente 1.500,00 dinara.