Trajanje treninga:

12 sati (dva dana)

Trening namenjen:

Svima koji žele lični napredak, svakodnevni rast i razvoj. Roditeljima, prodavcima, menadžerima, studentima, svima kojima je potrebna komunikacijska veština višeg nivoa.

Opis:

Konfliktne situacije su prisutne u svim segmentima života. Da li ste na poslu, u prevozu, u saobraćaju, u teretani, u domu zdravlja, gotovo uvek ćete naići na osobu ili situaciju koja se može pretvoriti u konfliktnu, a konflikt jeste mnogo toga, ali sigurno nije poželjan niti koristan. Od konflikta možete dobiti samo loše osećanje, “uništen dan”, nervozu i nezadovoljstvo. Zašto ga onda ne sprečiti. Ili ako je već nastao, zašto ga onda ne rešiti na najbolji način. Zamislite život bez konflitnih situacija. Divan je, zar ne?

Treningom dobijate:

Stičete veliko samopouzdanje u komunikaciji. Veštinu da prepoznate i sprečite konfliktne situacije, a kada do njih dođe, da se potpuno mirno sa njima nosite, analizirate i rešite na najbolji način. Znanje da veštinu odmah po završenom treningu primenite.

Trening sadrži:

Veštine i alate koje primenjuju vrhunski menadžeri, iznad prosečni prodavci, psiholozi, motivatori,... svi uspešni komunikatori.

Dobijate:

Štampani materijal, Sertifikat o završenom Treningu „Rešavanje konflikta“ Srdjana Djoković, Fellow Member Trainer IANLP i veštinu.