Trajanje treninga:

12 sati (dva dana)

Trening namenjen:

Svima koji žele lični napredak, svakodnevni rast i razvoj. Roditeljima, prodavcima, menadžerima, studentima, svima kojima je potrebna komunikacijska veština višeg nivoa.

Opis:

Svako od nas želi da bude uspešan u svim segmentima života. Neki od nas u tome uspeju, a neki ne. Ne zato što ne mogu, već zato što ne znaju kako. Prva prepreka u postizanju uspeha jeste nedostatak veštine u pravilnom definisanju, postavljanju i planiranju ciljeva. Naučite da prepoznate koji je vaš cilj, koje su vaše mogućnosti, opcije, koje akcione korake trebate preuzeti, kako ga dobro definisati i kako ga ostvariti. 

Treningom dobijate:

Stičete veštinu da pravilno prepoznate, postavite i ostvarite svoje kratkoročne, dugoročne i HUGG ciljeve. Da utvrdite uticaj cilja na vaše sisteme, vaše okruženje, da procenite svrsishodnost cilja. Da prepoznate opcije iz okruženja kao i resurse unutar vas, da odaberete i iskoristite one prave. Da svoj put ka ostvarenju cilja prilagodite eventualnim promenama uslova. Znanje da veštinu odmah po završenom treningu praktično primenite.

Trening sadrži:

Veštine i alate koje primenjuju vrhunski menadžeri, iznad prosečni prodavci, psiholozi, motivatori,... svi uspešni komunikatori.

Dobijate:

Štampani materijal, Sertifikat o završenom Treninu „Ciljevi“ Srdjana Djoković, Fellow Member Trainer IANLP i veštinu.