Trajanje treninga:

12 sati (dva dana)

Trening namenjen:

Trening je namenjen svim liderima, a to znači svima vama. Svi mi imamo svoje timove koje vodimo, bilo u poslovnom ili privatnom životu.

OPIS:

O bilo kakvom timu da je reč, način rukovođenja je presudan za uspeh istog. Bilo da ste roditelj ili rukovodilac, komunikacione veštine će vas načiniti izuzetnim. Kvalitet rukovođenja se ogleda u sposobnostima prepoznavanja potreba i karakteristika onih kojima rukovodite. Šta je to što im prija, šta ih motiviše, stimuliše? Šta ih čini boljim i produktivnijim? Šta ih čini zadovoljnim, a samim tim lojalnim? Naučite da prepoznate modele komunikacije članova vaših timova, da biste postali uspešan rukovodilac i da biste kao takav pored sebe uvek imali tim koji će vam pružiti maksimalnu podršku i uvećati svoj, a samim tim i kvalitet vašeg poslovanja. Postanite pravi lider. Budite osoba koju će svi pratiti, a ne osoba koja će druge goniti.

Trening sadrži:

Veštine i alate koje primenjuju vrhunski menadžeri, iznad prosečni prodavci, psiholozi, motivatori,... svi uspešni komunikatori.

Dobijate:

Štampani materijal, Sertifikat o završenom treningu „Uticaj govora - NLP i rukovođenje“ Srdjana Djoković, Fellow Member Trainer IANLP i veštinu.